Carreró de Jaume Galobardes 1, Santa Coloma de Gramenet 645896556
  • Text Hover

EL PILATES COM A TRACTAMENT DE PATOLOGIES

El Pilates és una disciplina d'exercici que ofereix diversos beneficis en el tractament de patologies. Aquest mètode enfocat en la força i la flexibilitat muscular millora la postura i l'equilibri, reduint problemes d'esquena i articulacions. 
A més, pot ser beneficiós per a persones amb afeccions com l'artritis o lesions esportives, afavorint la rehabilitació i l'augment de l'energia física.

Pilates i rehabilitació

Realitzem exercicis i tècniques específiques per ajudar en la recuperació i millora de lesions o afeccions físiques. S'enfoca en enfortir els músculs febles, millorar la flexibilitat i la postura, i promoure l'estabilitat i l'equilibri. El Pilates s'adapta a les necessitats individuals, oferint un enfocament segur i efectiu per a la rehabilitació.

Pilates en patologia de columna

La rehabilitació de patologia cervical i lumbar amb el mètode Pilates i màquines es centra en enfortir els músculs profunds del coll i l'esquena, millorar la mobilitat i alleujar el dolor. Exercicis específics en màquines com el reformer, el barril o la cadira ajuden a restaurar l'alineació de la columna, enfortir la musculatura estabilitzadora i promoure una postura adequada. El Pilates proporciona un enfocament segur i eficaç per a la rehabilitació d'aquestes afeccions.

Pilates en patologia de l'espatlla

La rehabilitació de patologia de l'espatlla amb el mètode Pilates i màquines es centra en enfortir els músculs estabilitzadors de l'espatlla, millorar la mobilitat i reduir el dolor. Exercicis específics en màquines com el reformer, la cadira o el cadillac ajuden a enfortir els músculs del mànec rotador, millorar la postura i restaurar la funció de l'espatlla. El Pilates proporciona un enfocament segur i efectiu per a la rehabilitació d'aquestes lesions.

Pilates en patologia de maluc

La rehabilitació de malalties de maluc amb el mètode Pilates i màquines es centra en enfortir els músculs estabilitzadors del maluc, millorar la mobilitat i reduir el dolor. Exercicis específics en màquines com el Reformer i la cadira ajuden a enfortir els músculs de l'àrea del maluc, millorar la estabilitat i restaurar la funció adequada. El Pilates proporciona un enfocament segur i efectiu per a la rehabilitació d'aquestes lesions.

Pilates i Síndrome de fatiga crònica i fibromiàlgia

El mètode Pilates adaptat per a pacients amb Síndrome de Fatiga Crònica i Fibromiàlgia es centra en exercicis suaus i de baix impacte per millorar la força muscular, la flexibilitat i l'energia. Els principis del Pilates, com la respiració i la consciència corporal, s'apliquen per reduir l'estrès i promoure el benestar. Aquest enfocament s'adapta a les necessitats individuals i pot ajudar a alleujar els símptomes i millorar la qualitat de vida.

Pilates en embaràs i post part

El mètode Pilates per a embarassades i postpart es centra en exercicis segurs i adaptats a les necessitats de la dona durant aquestes dues etapes. Ajuda a enfortir els músculs dorsolumbars, mantenir una bona postura, millorar la estabilitat i alleujar molèsties comunes del’embaraç. Durant el postpart, el Pilates ajuda a recuperar la força abdominal, millorar la funció del sòl pèlvic i promoure una recuperació saludable. Sempre es recomana consultar amb un professional especialitzat abans d'iniciar qualsevol programa d'exercici.

01

Cos i ment

Aconsegueix, a través del Pilates una òptima condició física i mental

02

Complement

Complementa la teva pràctica esportiva i aconsegueix un estat d'equilibri perfecte

03

Rehabilitació

Treballa les estructures òssies i musculars i acompanya el treball de rehabilitació

CONTÁCTANS
TEL. 645 89 65 56
  • Text Hover
× En què et podem ajudar?